joi, 23 aprilie 2009

Am uitat de Cel de neuitat

Astazi trezindu-ma de dimineata am realizat ca am uitat sa debitez despre Inaltare.
Sa incepem cu inceputul, din nou...Hristos a Inviat....inca vreo 30 si ceva de zile cat se mai zice asta.
Astfel ca perioada Pascala plina de oo, Drop D(acordaj la chitara, la Carefura Hypermarket scria ca au maruntaie pentru Drop nu Drob, nush nici eu cum o fi corect) si mult MEL in toate formele sale comestibile, au trecut si am scapat. Invierea celui Inalt sau cum mai vrea lumea sa formuleze a inceput sa se transforme dintr-o sarbatoare crestineasca importanta de peste an intr-un Brand, intr-un mare Brand ce se vinde alaturi de detergent si ciorapi la raionul 2. Astfel ca apar formulari de genu "Tati tati cand vine iepurasul ??? Odata pe luna si are pictorial cu Cosmina Pasarin de 3 pagini" si alte produse care nu te lasa sa te inalti catre spiritualitate fara sa nu consumi sau sa folosesti produsul respectiv, astfel Invierea Domnului devine conditionata de anumite produse ce folosesc marketing crestinesc.
Lasand la o parte " brandu' " lui Hristos, intru putin in domeniul "intimitatea familiala la frizerie"
Sa va explic putin termenul. O sa il numesc defapt "Politete de frizer" dar pentru cei care nu il recunosc o sa dezbat putin. Politetea de frizer este adoptata in perioada de Paste(Pasti, eu asa stiu ca e corect dupa Biblie, dar suna urat ca brand sa zici Pastile) de catre majoritatea membrilor din familie pentru a fi mai buni cica, pentru a se curata spiritual si a le ura tuturor sanatate fericire si tot ce isi doreste fiecare. Un zambet fals arborat ca pavilioanele rusesti la submarine, un glas zaharisit de simti ca tre sa iti faci o injectie cu insulina, complimente cat mai multe si un ou agatat de degete cu care sa le ciocnesti oul cu naduf si sa te bucuri in sinea ta ca le ai facut oul praf si in fata sa le spui "e lasati asta a fost fiert mai mult, de aceea".
Oricum ar fi, o perioada senila si plina de bucurie divina, ce se amesteca cu gust de drob si acru de hrean formand o relaxare ce decade in trandaveala. Te duce cu gandul la o societate de porcine inteligente care daca ar citi articolul acesta s-ar scuza ofensati "ca se mai rup de cotidian"..stiti cum e vorba clasica "Mi se rupe in paispe". Fum de tigara cu aburi de alcool miros de fripturi si multa vorbarie ce formeaza un amalgam de romanism ce iti patrunde in creier si te subjuga societatii morbide...bine a spus cine a spus ca romanu chefuieste si pe patul de moarte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu