luni, 6 aprilie 2009

Selectie naturala

Neatza' dragi tovarasi vizitatori.
Inca o dimineata, inca o zi inceputa stangaci cu somnul in picioare.
Rupturi de ganduri : Exista un anumit concept ce nu mai functioneaza in societatea noastra cum trebuie, se numeste selectie naturala. Acest concept a disparut si a permis infiltrarea unor viermi in sanul societatii, viermi ce nu permit dezvoltarea morala si sociala a indivizilor.

Dar intr-o relatie dintre doi oameni.....barbat + femeie .....ce accidental cu voia sortii se regasesc pe meleagurile romanesti de la Marea Neagrea, intr-o relatie de inceput inofensiva ce nu implica obsesie, prietenie, admiratie, ura sau altele. Aici apare selectia naturala pentru ca se face in primul si in primul rand ....(ca sa vezi ) dupa miros...si dupa prezentarea vizuala...Dupa prima impresie cele doua animale (barbat si femeie) isi pun creierul in miscare si ajung la urmatoarea concluzie. Tipul: ba e tare tipa, hai sa incerc sa ma "bag pe ea". Tipa: Da e ok dar sa ne mai vedem putin ca sa vad daca ma merita.

Aici apare problema ...cum adica daca ma merita...dar pune problema si invers tu il meriti pe amaratul ala care te a astepat odata in ploaie 40 de minute ca tu te jucai cu matza, sau ca s-a sacrificat de nu stiu cate ori si a stat cu tine prin magazine pana i s-a facut rau, sau a acceptat comentariile tale despre tipi buni si tipi nashpa si si-a inghitit cuvintele cand a vazut o femeie frumoasa.
Acum femeile o sa sara in sus si o sa zica da stai ca nu e chiar asa.....da stiu nu e chiar asa pentru ca voi gasiti tot timpul solutii sa le intoarceti pana este cum vreti voi......nu sunt misogin si nici nu vreau sa devin dar toate pe care le intalnesc ma fac sa ma transform.
Egalitate intre animale....dar femeia nu vrea defapt sa fie egala cu nimeni daca se poate sa fie superioara nu egala. De ce niciodata femeia nu se duce si il ia pe ala de gat si ii spune ca vrea sa se culce cu el si sa ii faca toate tampeniile? la care ala sa se uite urat la ea sa ii dea o palma si sa ii spuna "scroafa ce esti" , ar fi hilar nu ?
De ce reguli de politete fata de femei , tratamente speciale daca vor sa fie egale cu barbati. De ce femeile sunt mai firave sunt mai neajutorate, dar cand vine vorba de dezvoltare si minte, femeia se maturizeaza mai repede gandeste mai mult, este atenta la detalii, vede intreg tabloul.

Oricum sentimente negre se scurg pe panza plina de culori si simti cum unghiile ti se infig in varul de pe perete si cu ultima suflare fierbinte ridici privirea, incerci sa gesticulezi un zambet dar iese un intreg univers preschimbat in funingine ce se invarte in valtoarea curentului.
Asculta, atinge, asteapta, alearga, adu, creaza, confirma, calmeaza, distreaza, flirteaza, glumeste, iubeste, joaca, lasa, mergi, numeste, ocupa, primeste, raspunde, striga, taci, umbla, viseaza, zaci.
Selectia naturala exista si daca te marcheaza cu insemnul sau, poti sa iti plec capul si sa speri ca sabia lui Damocles te va respecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu