marți, 9 iunie 2009

Aparte şi Departe


GIGI DUMITRELE
Asculta mai multe audio Muzica »

În sfârşit.....a luat sfârşit acest blog...Scopul dispare odată cu ceaţa de dimineaţă ce o tragem lacomi prin nări. Pierdute sunt căile şi necunoscute sunt gândurile oamenilor cu care convieţuiesc. Astupăţi gura cu palma şi exclamă...Ai văzut ?!? ca să vezi !.....
O ultimă epistolă către copacii infloriţi din parc de acum vreo 2 luni ....un sfârşit de sagă pierdut într-un ceai de iasomie îndulcit cu miere într-o ceainarie în colţ....un început de destin sfărmat în dinţi...cu gust amar de pelin....şi mireasma de levănţică.....o gerbera cazută lângă un copac plin cu flori de cires rozalii la fel ca şi cerul....toate acestea conchid o istorie a unui alt univers...lăsând frumos loc, ca un gentelman ferchezuit, pentru un viitor mai infloritor şi mai arzător ce se numeşte vară în apropriere.
Ascultă tăcerea.....sau ascultă-mi gândurile....ascultă-ţi inima, sau ascultă-ţi prietenii, ascultă-ţi trecutul sau neagă viitorul...ascultă taine neştiute chipurilor de lut străvezii sau ascultă doar cum imi cade inelul în valuri cimentate, în zorii unei luni sângeriie în ultima decadă.
Zambeşte şi fii cum trebuie să fii, căci totul cere o etichetă, o jenă, o ruşine, o reţinere....dar mai bine, mai bine, Zâmbeşte!!! şi fără ele se descurcă lumea, fii egoist, fii egoistă, fiţi egoişti nevrând să vă impărţiţi persoana din faţă cu nimeni....egoism pur:)...
ORICUM ..... maine este o zi, şi nu poate nimeni să mă contrazică, mâine va ieşi soarele din nou...maine va fi cald de imi voi stoarce sufletul de vlagă din nou, maine alte sentimente se vor naşte din nou.....câte sute de miliarde de sentimente pe secundă se nasc....şi cât de puţine mor :) .
Au revoir Madame A. Bouclè, Bonsoir Monsieur Monstre.

Un comentariu: