joi, 25 iunie 2009

Noapte plina de zeitati banale si pierdute


Tapinarii - Si zeii
Asculta mai multe audio Muzica

Fulgere pe cer si in inima mea...drumul spre casa e prea lung atunci cand il parcurgi singur...de acord ???...de acord...

Foarte multe lucruri pierdute intr-o noapte atat de ciudata, furtuna uscata si furioasa, cu cer senin plin de stele ce tin isonul amintirilor de tanar. Apa furioasa care ne spulbera de pe dig ca pe niste frunze in vant, licoarea pentru aducere aminte si personaje macabre scoase parca din legende urbane romanesti, sentimente de frustrare si nentelegere se pierd intr-un singur gand. De ce trebuie sa ne intoarcem in timp ca sa intelegem prezentul? Coincidente ciudate ce te fac sa intelegi lucruri care erau evidente. Precum o vorba pe care ai spuso si nu mai poti sa o retragi, la fel si cu viata, nu poti sa retragi faptele deja petrecute, traiesti cu ideea, zambesti in gol si astepti ca prezentul sa te invaluie cu grijile zilei de maine.
O tigara, un fum, o noapte, un timp, o minune, lucruri de dependenta majora intr-un prezent limitat de un timp ce pare liber, ce lung e drumul spre casa.....cand il parcurgi singur.
Fulgere pe cer din ce in ce mai dese, ploaia curata fiecare urma de caldura si parca ard, si cad, si am sperante pierdute, si ma sting odata cu lumina pala din dormitorul meu pierdut prin timp.
Ce mare durere atunci cand nu depinde nimic de tine si ambitia ta duce pana la toarta universului si se intoarce plouata spunand ca a facut tot posibilul, ce poti sa faci ? poti sa accepti, sa inghiti in sec, sa te uiti in alta parte si sa te asezi mai bine pe pozitie pentru urmatorul val.
Si zeii ? si zeii sunt nepasatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu